17.03.2016- 17.03.2016
Yunus Emre Enstitüsünden Merkezimize Ziyaret

Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Eğitim Merkezi Müdür Vekili Kerim Sarıgül tarafından merkezimize bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında TÖMER öğretim elemanlarıyla bir araya gelen Kerim Sarıgül, yabancı dil olarak Türkçe öğretimi hakkında bir seminer verdi. Seminer sonrasında ulusal ve uluslararası alanda merkezimizin faaliyet alanları ile ilgili olarak Yunus Emre Enstitüsüyle müşterek yapılabilecekler hakkında görüşüldü.

Kerim Sarıgül, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin özellikle Suriyeli sığınmacılara yönelik çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ve konuyla ilgili olarak üniversitemizin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini dile getirdi. ABTÜ TÖMER Müdür Vekili Bünyamin Oğuz, Yunus Emre Enstitüsünün devletimiz adına çok önemli çalışmalar yaptığını ve ülkemize katkı sağlayacak her türlü akademik ve kültürel çalışmalarda Yunus Emre Enstitüsü ile birlikte çalışmalar yapabileceklerini dile getirdi.