26.04.2017- 26.04.2017
TÖMER Öğrencileri ÇUÖS’e Ücretsiz Girebilecek

“Çukurova Üniversitesi ile Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasındaki dayanışma somut adımlarla ilerliyor”
Üniversitemiz koordinatörlüğünde yürütülmekte olan “Suriyeli Öğrenciler İçin İleri Düzey Türkçe Eğitimi Programı” projesi kapsamında Türkçe öğrenmekte olan 61 Suriye uyruklu öğrenci, 30 Nisan 2017’de yapılacak olan Çukurova Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Sınavına (ÇUÖS) ücretsiz girebilecek.
Aralarında Üniversitemizin de yer aldığı çok sayıda üniversite tarafından yabancı uyruklu öğrencilerin başvurusunda sonuçları kabul edilen Çukurova Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Sınavı, yurt içinde ve yurt dışında farklı merkezlerde yapılacak. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tümay’ın girişimleri neticesinde sosyal sorumluluk kapsamında TÖMER öğrencilerinin ücretsiz başvuru yapmalarına karar verilmiştir.