14.07.2017- 14.07.2017
Kapadokya Gezisi

10-11 Temmuz tarihlerinde YTB tarafından Kapadokya gezisi düzenlendi. İleri Düzey Türkçe Eğitim Programı kapsamında Adana BTÜ TÖMER’de eğitim gören 31 öğrenci; Müdür Yardımcısı Okutman Yunus Emre ÇEKİCİ, Okutman Berrin AR ve Okutman Nimet CEYLAN’ın gözetiminde Kapadokya gezisine katıldı. Bir gün Ürgüp’te konaklanan gezide Uçhisar Kalesi, Ihlara Vadisi, Derinkuyu Mağarası gibi turistik yerler gezildi. Ayrıca gezinin birinci gününde düzenlenen Türk Gecesi’nde öğrenciler doyasıya eğlendi. Adana’da şehir içinde öğrencilerin toplanma noktasına ulaşımı hususunda ADANA BTÜ bünyesindeki servisler için öğrenciler üniversitemize teşekkürlerini ifade ettiler. Gezi, farklı üniversitelerin TÖMER’lerinde okuyan öğrencilerin kaynaşması ve hocaların işbirliği yapması adına oldukça verimli geçti. Geziyi organize eden YTB yetkililerine kurumumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.