19.07.2017- 19.07.2017
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

TÖMER, Adana Valiliği tarafından organize edilen “Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Buluşması" etkinliğine katıldı.

Üniversitemiz personeli Galeria Park alanında toplanarak, kortej eşliğinde etkinliğin yapıldığı Merkez Parka yürüdü. Yürüyüşe, başta Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tümay olmak üzere Üniversitemizin üst yönetim kadrosu, akademisyenlerimiz, idari ve yardımcı çalışanlarımız, öğrencilerimiz ellerinde Türk bayrakları eşliğinde yoğun katılım gösterdiler. Program başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin manevi hatıraları için saygı duruşu ve akabinde törene katılanlar tarafından coşkuyla okunan İstiklal Marşı ile başladı. Programda şiirler, ilahiler, sema gösterileri, video görüntüleri büyük beğeni topladı.