21.02.2018- 21.02.2018
Sergi ve Dinleti

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi TÖMER öğrencileri, “Dünden Bugüne El Sanatları Sergisi” ne katıldılar. Serginin açılışını Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tümay, Yüreğir İlçe Kaymakamı Fatih Genel, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Yüreğir İlçe Jandarma Komutanı gerçekleştirdiler. Seramik, resim, heykel, ahşap, çini, ebru başta olmak üzere değişik alanlardan eserler sergilendi. Yüreğir Belediyesi Kültür Evleri'nde kursiyerlerin ürettikleri ürünler öğrenciler tarafından ilgiyle incelendi. Sergi açılışının ardından, 2017 Nevit Kodallı Genç Yetenek Ödülü’nü alan Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gitar Bölümü öğrencisi Aylin Çelik, Üniversitemiz Konferans Salonunda öğrencilerimize bir gitar dinletisi sunarak dinleyenlerini kendisine hayran bıraktı.